Tietosuojakäytäntö

Sivuston käyttöehdot
1. Ehdot
Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt seuraavat lakit ja määräykset. Jos et hyväksy tätä, et saa käyttää tätä sivustoa. Tämän sivuston sisältämät materiaalit on suojattu tekijänoikeus- ja tavaramerkkilainsäädännöllä.

2. Käytä lisenssiä
Spinata Grande Pelin verkkosivusto henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen tilapäiseen katseluun. Tämä on lisenssi, ei siirto
muokata tai kopioida materiaaleja;
kaupallinen tai ei-kaupallinen käyttö;
yrittää purkaa tai kääntää insinööri kaikki ohjelmat, jotka sisältyvät Spinata Grande Pelin verkkosivustoon;
poistaa kaikki tekijänoikeudet tai muut omistusmerkinnät materiaaleista; tai
siirtää materiaalit toiselle henkilölle.
Milloin vain. Kun olet lopettanut näiden materiaalien katselun, sinun on oltava jollakin seuraavista tavoista:
3. Vastuuvapauslauseke
Spinata Grande Gamein verkkosivuston materiaaleja tarjotaan “sellaisenaan”. Spinata Grande ei anna mitään takuita tai implisiittisiä takuita tai muita oikeuksien loukkauksia. Lisäksi Spinata Grande Peli ei takaa tai tee mitään esityksiä Internetistä.
4. Rajoitukset
Spinata Grande Spinata Grande Spinata Grande Spinata Grande Spinata Grande Pelin Internet-sivu, vaikka Spinata Grande Peli tai Spinata Grande. Koska jotkin lainkäyttöalueet eivät salli implisiittisten takuiden rajoituksia, nämä rajoitukset eivät välttämättä koske sinua.

5. Tarkistukset ja Errata
Spinata Granden sivustossa näkyvät materiaalit voivat sisältää teknisiä, typografisia tai valokuvausvirheitä. Spinata Grande Peli ei takaa, että jokin sen verkkosivuston materiaaleista on tarkka, täydellinen tai nykyinen. Spinata Grande Game voi tehdä muutoksia Web-sivustoon milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Spinata Grande Game ei kuitenkaan ole sitoutunut päivittämään materiaaleja.

6. Linkit
Spinata Grande Peli on ollut Internetin jäsen. Minkä tahansa linkin sisällyttäminen ei tarkoita Spinata Granden pelin hyväksymistä sivustolla. Tällaisen linkin käyttö.

7. Sivuston käyttöehtojen muutokset
Spinata Grande Game voi tarkistaa milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Käyttämällä tätä web-sivustoa hyväksyt käyttöehdot.

8. Sovellettava laki
Kaikki Spinata Grande Pelin verkkosivustoon liittyvät vaatimukset.

Web-sivuston yleiset käyttöehdot.

Tietosuojakäytäntö
Yksityisyytesi on meille erittäin tärkeää. , Olemme kehittäneet tämän politiikan. Seuraavassa kuvataan tietosuojakäytäntömme.