Näin aloitat tuottoisan pelin

game

Net Entertainmentin meksikolaistyylisessä Spiñata Grande -kolikkopelissä on paljon innostavia erikoisominaisuuksia. Peliin kannattaakin siksi tutustua ennen kuin pistää rahaa likoon, sillä pienen harjoittelun jälkeen ote on varmempi ja pelistä pystyy nauttimaan enemmän. Voittolinjoja on jopa 40, joten niitä tuskin kannattaa opetella ulkoa. Ne on silti suositeltavaa käydä läpi, jotta voittolinjoista saa yleiskuvan.

Kun Spiñata Grandea pelaa enemmän, voittolinjat alkavat joka tapauksessa painua mieleen ja ne saattaa pian muistaakin ulkoa. Myös erikois- ja bonusominaisuuksiin kuten Colossal-symboleihin ja Mini-Slot -ominaisuuteen kannattaa tutustua ennen rahalla pelaamisen aloittamista, jotta tietää mistä niissä on kyse.

Tähtää voittoon

Spiñata Grandessa voittavat yhdistelmät muodostuvat kolmesta tai useammasta identtisestä symbolista voittolinjoilla. Pelissä on viisi rullaa ja neljä riviä. Suuret Colossal-symbolit, jotka erottavat Spiñata Granden muista vastaavista peleistä, tuovat peliin lisäjännitystä ja lisäävät voittolinjojen muodostumisen mahdollisuutta. Colossal-symbolit vievät nimittäin jopa yhdeksän symbolin kokoisen tilan.Kannattaa asettaa omalle kukkarolle sopiva kierroshinta. Kaikkia kolikkopeliin sijoitettavia rahoja ei kannata pelata yhden kierroksen aikana. Sen sijaan pelirahaa voi säästää useille kierroksille, jotta voiton mahdollisuus lisääntyy. Pelikassaansa pystyy näin myös kasvattamaan todennäköisemmin. Jos kassaan kertyy enemmän rahaa, silloin kierroshintaa voi hyvin nostaa ja pääsee pelaamaan isommista poteista. Spiñata Grandessa kierroksen hinnan voi asettaa 20 sentin ja 200 euron välille.

Pelin hienosäädöt

Spiñata Grandeen pystyy tekemään monia asetuksia, jotka voivat helpottaa omaa pelaamista ja tehdä kokemuksesta itselle miellyttävämmän. Tällainen on esimerkiksi Quick Spin -ominaisuus, jonka voi asettaa päälle tai pois. Ominaisuus muuttaa kierroksen nopeutta. Animaatiot ja ääniefektit on mahdollista myös kytkeä päälle tai pois. Pelin grafiikoiden laatua voi säätää kolmelle eri asteelle. Jos itsellä on esimerkiksi hidas tietokone, grafiikoiden asettaminen matalatasoisemmiksi voi parantaa pelin toimivuutta. Pelissä on myös muita hyödyllisiä asetuksia joihin kannattaa tutustua. Aseta peli itsellesi sopivaksi, valitse kierroksen hinta ja pelaa!